Om Josefin

Om en härlig översittare

Hej, hej.

Förutom att vi har stora K-landsproblem (Kontorsråttaland, alltså) här på Privatmarknad med en skrivare som strulat sedan i går och fått alla att slita loss stora hårtussar från huvudet, så är livet bara bra. Jag bokar och producerar Dig ska vi fira-annonser tills fingrarna blöder och har under lunchen hunnit med både en stärkande promenad samt att boka billiga flygbiljetter till och från Stockholm. Ska verkligen bli hur roligt som helst att åka iväg i några dagar, och jag blev inte mindre peppad när jag pratade med Johanna senast och vi bestämde att jag, på fredag , ska hälsa på henne på hennes flummiga konstskola och att vi sedan ska handla upp mitt presentkort på Sivletto och därefter bli lite stökiga på Carmen. Kramas mycket och sitta alldeles rödmosiga och bröla ”Jag är den vackraste jag mött, inte påmålad och falsk som andra!”, typ.
 
Nu måste jag jobba vidare. Det ringde just en riktig översittargubbe och skrek åt mig (typ: ”Vad tycker du, Josefin Isaksson, om att min tidning är i trasor när jag får den?! Tycker du att det är roligt, Josefin Isaksson?! Nu tycker jag att du ska fundera ut en lämplig kompensation åt mig genast, JO-SE-FIN ISAKSSON!”), och sådana måste man ju också hjälpa.

4 kommentarer

  1. bbb

    Jag har en riktigt bra videosnutt med tips om hur du ska agera för att bli av med dessa idioter till människor. Vart ska jag skicka den?

  2. Kim

    Trots att man av beteendet på mannen får klart för sig att han tillhör kategorin som inte kan gå och hantera tuggummi samtidigt, så får vi glädjas åt att hans demens inte är värre än att han kommer ihåg ditt namn genom hela samtalet.

    Du gör ett bra jobb, och vet det. Tråkigt bara att en del individer tror att de är universums medelpunkt..

  3. Jörgen Andersson

    Hej Josefin

    Ett otrevligt bemötande kan ju förstöra en hel dag. Likaså kan ett trevligt bemötande göra det motsatta. Träffar jag en genom trevlig busschafför på morgonen så går jag runt med ett leende resten av dagen. Hur som helst, låt dig inte påverkas (fast det kan vara svårt)…

    Vill passa på att tacka för en bra blogg. Fucki, Sucki och BBella gjorde mig nedstämd. När blev det viktigare att ha fler ”Gussi”-väskor än hjärnceller?????

    Mvh Jörgen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.