Om Josefin

Om en torsdag och en fredag i Stockholm

Hej, hej.

Torsdag. Jag var nytatuerad och såg ut att ha på mig en kroppsstrumpa. I själva verket var det min mysklänning, som är ungefär som ett par mjukisbyxor. Förstår inte varför män så sällan har klänning, då det är det skönaste plagg som finns. Ni går miste om något!

 

Jag skulle i alla fall till Stockholm och var… ja, vad var jag, egentligen? Jo, eld och freakin’ lågor, förstås!

 

På kvällen var jag mest bara trött där jag låg och tittade på Grannfejden och andra white trash deluxe-program.

 

Det blev fredag. Jag panikflängde på stan och satt och klimakteriesvettades inne på Åhléns och trängdes med surkäringar. Köpte även en ny handväska och en leopardtröja på Blue Fox, och hann med att ringa upp min gamla kompis Hinken och försöka få med honom ut på något sunkhak på kvällen.

På eftermiddagen mötte jag upp min fantastiska vän Johanna på Gullmarsplan. Jag köpte en fryspizza och fetaost, och hon  tolv pyttesmå, men ack så festliga, pajer (typ tilltugg) som hette "Party mini-pajer". Sedan köpte vi ett par kassar öl också. Allt detta tog vi med oss till hennes konstskola Idun Lovén.

På Idun Lovén pysslar Johanna och hennes konstkompisar med massa kreativa och snygga saker. Johanna och någon till hade till exempel gjort Zlatan i pepparkaka.

 

Vi drack öl och Strongbow med sugrör, och Johanna klippte Kryddan inne i värsta träslöjdsrummet på skolan.

 

Själv gick jag mest runt och tittade på saker. Till exempel på Anton Abele, som hade ätit upp fågelen!!1

 

Sedan gick jag mest bara runt och såg snäll och lite korkad ut.

 

Sedan blev jag flickan från Exorcisten!

 

Fan vad jag ser gammal ut ibland. Döden är inte långt borta. Ack och ve.

 

Johanna presenterade mig i alla fall för två av sina härliga klassisar – D-flow och Kryddan. Vi hängde och drack öl, lyssnade på fransk sextiotalspop och levde rövare.

 

Vid elvatiden tog jag, Johanna och Kryddan en taxi till Carmen, där det som vanligt var tjockt med folk. Därför blev det Söderkällaren i stället, där jag träffade en tjej inne på toaletten som sa att anledningen att man går till just Söderkällaren är för att det finns så många mörka män där. En minut senare raggade hon upp just två mörka män som satt vid ena änden av bordet där vi satt, och inom loppet av trettio sekunder hade hon lyckats få med en av dem in på en toalett. Mitt kakhål var på vid gavel.

Hinken kom förresten förbi, men var tvungen att dra då ingen av dem han var med fick komma in för vakterna. Vi hann i alla fall kramas och byta några ord. Klockan tjugo i ett eller något var jag trött och knallade hem efter en tåpp’n-kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.