Om Josefin

Om att nästan svimma

Hej, hej.

Om någon möjligtvis var på Scharinska i går och undrade varför recensenten lämnade spanska salen efter bara trettio minuter var det för att hon höll på att svimma. Helt sjukt. Mina fötter värkte och det var kokhett och svettigt, och plötsligt kände jag bara hur det började snurra, svartna för ögonen och att jag behövde vatten och någonstans att lägga mig. Bufflade mig genast ut, drack några glas vatten och letade sedan upp en stol så att jag kunde vila huvudet i knät en stund. Folk trodde nog att jag var överförfriskad, men det var jag såklart inte. Hade inte druckit en droppe. Ringde Anna som tyckte att jag skulle åka hem på en gång, men jag stannade ändå kvar ett tag till och stod i dörröppningen och lyssnade på Lushes & Tramps (som för övrigt var svinbra och nästan värda en femma) innan jag slutligen ringde efter en taxi. När jag kom hem satte jag mig på toagolvet och kräktes en stund. Fantastiskt.

I morse vaknade jag av ett mess från Robert där han frågade om jag kunde hämta honom och Nick från flyget, och det kunde jag så klart. Skrev recensionen och knallade sedan hem till Anna och Robert strax efter klockan två, och sedan åkte jag och Anna tillsammans i deras bil ut till flygplatsen för att agera välkomstkommité. I övrigt i dag har jag mest bara städat och tvättat och sådant där som får en att vilja ta sitt liv för att det är så tråkigt. Och nu känner jag mig alldeles hängig och trött igen. Suck och stön.

2 kommentarer

  1. JOjje

    Oj oj..kan meddela att det svartnade för ögonen på mej oxå där uppe på scenen under sista extranumret ett antal gånger..så du är inte ensam!!
    Jojje

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.