Om Josefin

Om ett märkligt mail

Hej, hej.

Jag får ganska många mail. De flesta är snälla och fulla av beröm och gör mig så glad, så glad. Sedan händer det att jag får arga mail också, och ibland får jag mail som är lite läskiga och innehåller äckliga förslag. Ibland får jag dock mail som bara är jävulskt märkliga. Vad är det här, liksom? Har personen skickat fel?

"Ballad i enkel B

Hör nu upp och tänk sedan. Lärare lär oss att inte hata något alls utom hat. När jag kom hem från skolan den dagen hade mitt hus brunnit ned. Det visade sig att brandmännen hade varit för sen på plats. Hädanefter hatar jag bara brandmän.

Hörrdu, ikväll ska jag fara och se John Tvålfager uppträda här i Storstan. Det kommer bli helt sjukt galet. Förresten, hur gick det i matchen mot Irak? Fick våra pojkar näta?

När mitt hus brann ner var det som att mitt liv kvävdes. Jag hade inte försäkrat min dator, mina vapen och mina John Tvålfager-posters. Enda som hände var att jag fick en klapp på axeln av min familj, mina vänner, socialstyrelsen och Joakim. Dom trodde på min förmåga att överleva. Vet du
hur vi en gång brukade grilla bröd som blev helt kolsvarta och hårda? Om detta inte beskriver scenariot vet jag inte hur det annars skulle vara.

Den kvällen åt jag grillad kyckling och drack lacknafta. Det var skönt för både mage och hals. Hahaha! Finns nog inget som rensar psyket såsom lacknafta, ja.

Mitt liv tog sin törn när jag mötte pappersmorsan. Vi träffades på ett pappersmöte förra veckan. Hon lärde mig hur man uppskattar en i övrigt bränd tillvaro. När hon var ung hade hennes papperhus brunnit ner till botten. Det hade tydligen blivit en hemsk rök som nästan lamslog hennes undulat. Olycka på olycka om man säger…. Pappersmorsor är hårda. Gud vet hur mitt liv hade artat sig utan hennes goda insikter.

Hur har du det där i Bäckeryd? Är folket snälla? Har du gjort dig hemmastadd?

Hörs och störs
MVH
Medgar Edvinsson

PS. Var kläderna jag skickade dig bra? DS."

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.