Om Josefin

Om en fin lördag

Hej, hej.

Vilken himla fin lördag. Sov länge, ringde Becker, mötte upp henne på stan och gick sedan och köpte en present till min fina mamma som fyller år på tisdag. Hoppas hon blir glad, annars måste jag kväva henne med en kudde (puss morsan!). Därefter knallade vi hem till Beckers mamma Elleonor, som bor väldigt centralt, och pimplade lite kaffe. Hon är så sjukt härlig, Beckers mamma. Väldigt trevlig, rolig och lätt att snacka med och så. Dessutom bjuder hon hungriga små flickeflarn på jättegod mat, och till och med efterrätt, så att de slipper bekymra sig om matlagning när de kommer hem.

Nu funderar jag på att åka och träffa Fjanton med flera på krogen. Har inte druckit något, men man kan ju faktiskt gå ut nykter också. Brukar dock bli väldigt förbannad när jag själv är nykter medan alla andra är fulla och dräggiga, men det ordnar sig nog.

Fan vad kul att Anna Bergendahl vann Schlagerspektaklet, förresten. Låten är visserligen rätt värdelös i mina öron, men det är så roligt och härligt med folk som blir så där genuint superdupermegaglada och inte verkar tro så högt om sig själva. Söt är hon också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.