Om Josefin

Om en hårdspacklad sjökvinna

Hej, hej.

Det blev inget filmtittande med Kristoffer och Emil i kväll. I stället valde jag att lägga all energi åt att städa, diska, köra tre maskiner tvätt och laga mat (pären, torsk, persilja, purjolök, massa kryddor och matlagningsgrädde i en härlig röra i ugnen) och samtidigt frossa i mina gamla skivor som jag inte haft möjlighet att lyssna på sedan jag flyttade till den här härliga lägenheten. När jag var klar med allt fixande, donande och lyssnande tog jag duntäcket till soffan och kröp ner framför Mad Men. Har ju haft säsong ett och två rätt länge nu, men har liksom inte haft lust och ork att börja titta igenom dem, men i kväll började jag alltså på säsong ett, och precis som alla har sagt så är det helt fantastiskt. Fastnade på en gång och har nu kollat på sex avsnitt och längtar redan tills jag kan fortsätta mitt maraton.

I går var det ju lördag, och det blev förresten en väldigt lugn och fin sådan. Jag och Ylva gick i affärer och lunchade på stan. På Wayne’s träffade vi Camilla och Jimmy, och helt plötsligt blev det bestämt att kvällen skulle spenderas hemma hos dem och att Camilla skulle fota mig. Bilderna blev tyvärr inte så bra, kanske mest för att allt bestämdes i sista sekunden så att vi inte hann fixa fram rekvisita och för att jag blir sjukt obekväm om folk kollar på när jag ska fotograferas, men det var väldigt trevligt i alla fall.

Här är två mobilbilder från i går. Den första, mycket sexiga, bilden föreställer mig osminkad. Nästan osminkad, i alla fall. Ett ögonbryn hade Camilla minsann hunnit fylla i, och hon tyckte att jag såg ut som en rysk hjälplärare då. Det var jag så klart tvungen att fota:

Den andra bilden föreställer mig som hårdspacklad sjömanstransvestit med dumstrut och lösögonfransar. Sjömansklänningens dragkedja visade sig dock vara sönder helt plötsligt, och matroshatten såg jag ut som en idiot i, så vi skippade den spexiga looken helt. I stället blev det någon slags femtiotalssekreterarutstyrsel som vi körde på. Resultatet får ni nog dock inte se, eftersom Camilla inte blev nöjd med bilderna.

Skepp o’hoy och så vidare…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.