Om Josefin

Om ett litet misslyckande

Hej, hej.

Mådde rätt bra och skrattade mycket på redaktionsmötet i går, men så fort jag kom hem hade jag dödsont i halsen och huvudet och kände jag att jag var tvungen att lägga mig. När jag kollade hade jag feber. Visserligen inte särskilt hög sådan, men ändå tillräckligt för att det skulle kännas som att hela huvudet var fullt med vadd. Och absolut tillräckligt för att jag inte skulle somnna förrän vid halv tre på natten eller något sådant.

Var ändå inställd på att gå till jobbet i dag, och hade ställt klockan på tjugo över sex. När jag vaknade mådde jag skit, och tänkte därför somna om och sova i en stund till och sedan maila mina kollegor och meddela att jag inte skulle orka gå till jobbet i dag. Man kan säga att jag misslyckades, för klockan halv nio väcktes jag i stället av min chef som ringde och sa att det var dags att vakna. Raspade ur mig att jag nog var för sjuk för att jobba (det är så jag låter just nu kan man säga. Raspig.), och sedan skämdes jag så mycket att jag inte kunde somna om.

Just nu har jag ingen feber, så jag funderar på att koka lite te, skriva mötesprotokollet och sedan börja titta på säsong två av Mad Men. Det är i sanning en ljuvlig och fantastiskt underhållande teveserie.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.