Om Josefin

Om två klänningar – en sidfläskseffekt

Hej, hej.

I går när jag var som allra mest sugen på att blogga fungerade givetvis inte internet. Skärmen såg ut så här:

Då tjurade jag lite, och sedan kröp jag ner under täcket och spelade Harpan och andra spel på min fantastiska dator. Till exempel det här som går ut på att man ska baka tårtor och verkar vara gjort för tremånadersbebisar:

Sedan somnade jag klockan halv tio, vilket var perfekt eftersom jag skulle upp och träna klockan sex. Var till och med pigg när jag vaknade där vid tjugo över fem, och stövlade direkt upp och slevade i mig fil och Paulúns äpple- och kanelmüsli som kostar cirka en miljard kronor och smakar ungefär lika gott som om jag knallat till närmaste blå jättesandlåda och tagit en näve grus och geggat ner i tallriken.

Sprang bara tre kilometer men kände mig ganska nöjd efteråt i alla fall. Arbetsdagen sedan var bara bra och avslutades med månadsmöte med kontorsråttorna med tillhörande månadsmötessushi.

När jag kom hem hade jag äntligen fått hem klänningarna från Bubbleroom som jag tröstshoppade när jag låg hemma i feber förra veckan. En av dem var lite för liten och gick inte att stänga hela vägen, så att en slags sidfläskseffekt uppstod. Den andra är jag dock mycket nöjd med. Dessutom fick jag både en överraskningsmascara och ett överraskningsläppglans med i paketet. Tack, tack.

Den andra klänningen såg i alla fall ut så här:

Kände mig som en tönt där jag stod i min för tillfället lite väl röriga lägenhet och fotade mig i spegeln. Så… jag bytte rum!

Och sedan fotade jag mig tillsammans med den här grapp’n som jag brukar duscha tillsammans med:

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.