Om Josefin

Om årets gladaste nyhet

Hej, hej.

Har velat skriva det här hur länge som helst, och äntligen är tiden inne att dela med mig av årets gladaste nyhet…

 

Jag väntar barn, och den ännu ovetande fadern är ett one night stand som jag träffade kvart i två på Lottas! Han ser ut som påven och tycker om att röka under fläkten, köra motorgräsklippare och att fläka ut sig i skinnsoffan.

Eller nej, förresten.

Jag ska bli faster! Min äldsta bror Johan och världens bästa och finaste Linda (de har varit tillsammans sedan de träffades på läkarutbildningen för hundra år sedan när jag var typ elva år gammal) väntar barn till hösten, och jag är så oerhört lycklig över detta. Dessutom ska de gifta sig i juni.

Ska skämma bort ungen totalt och kräva att den lilla människan kallar mig tant Josefin. Min andra bror, Martin, har sagt att han inte vill ha egna barn men att han är nöjd med att bli den festliga onkeln. Därför ska jag se till att ungen kallar honom för Onkel Fester i framtiden.

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. janne

    Kan förstå din bror, själv har jag två barn och när de små trodde jag att jag skulle tvärdö i stresstroke. Ärligt, det var som en enda lång militärövning, totalt slutkörd utan sömn på evigheter och ett stentufft jobb. Så hade jag vetat vad barn innebär hade det fasen varit tredubbla kondomer jämt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.