Om Josefin

Om när Jackie, Fini och Baloo gör stan

Hej, hej.

Helgen har verkligen varit helt tåpp’n. I fredags kom finaste Jacob och bästigaste Tolou hit, och vi skvallrade, pratade strunt, försökte äckla Jacob genom att prata om mens och det kvinnliga könsorganet, kastade oss bakom skämskuddarna framför Talang 2010, pimplade rom och cola och dansade till Dead ringer for love. Den låten är liksom obligatorisk när man festar med Jacob, och jag lovar och svär på att jag lyssnat på den minst sjuttiofem gånger den här helgen och det tänker jag fortsätta göra precis hela sommaren. Nedan har ni chansen att se videon till denna fantastiska låt med Cher och mannen i kråsskjorta, den mentalsjuka blicken och det vidrigaste artistnamnet genom tiderna.

Jag, Tolou och Jacob är ju tre rätt olika typer av människor, men vi fungerar fantastiskt bra ihop ändå, förstås. När det ska väljas krog brukar det dock bli lite klurigt, men i fredags fick i alla fall jag min vilja igenom, och vi hamnade på Scharinska där det var punk både i källaren och i spanska salen och jag minsann träffade både Robert och Nick och en hel del andra vänner och bekanta. Jag, Jacob och Tolou lyckades, efter många om och men, hitta ett bord på övervåningen där det satt en ensam stackars kille och såg väldigt ung och oförstörd ut, och som började säga till Jacob att ingen av hans kompisar tyckte om bögar, men att han minsann gjorde det, och sedan ville han att de skulle byta nummer så att Jacob skulle kunna ringa om han någon gång åkte till Sundsvall. Han hade nog inte vågat sig ut ur garderoben än, tror jag. Tror dock inte att Jacob var så peppad.

Men i alla fall. Vill ni läsa mer om vår kväll hänvisar jag er till Jacobs förträffliga blogg och inlägget "Som en bög på torra land".
 

Jag och finaste Jackielicious. Snart flyttar han med sin karl till Örebro, och jag kommer förmodligen dö av sorg när jag inte får vara hans blonderade faghag mer.

Jacob sjunger med Cher-rösten och slår undan sitt osynliga Cher-hår med händerna: "I don’t know who you are but you’re a real dead ringer for love! You’re a real dead ringer for love!"

Jackielicious och stans skönaste böna Baloo.

Tolou, tjejen som står och knäböjer och därför har världens sämsta hållning och tvåmetersmannen Jacob.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.