Om Josefin

Om att vara tretton, men inte materialist




Hej, hej.

Hittade min gamla dagbok, som jag skrev i när jag var tretton år, på vinden tidigare i kväll och passade på att skriva av några av de kortare anteckningarna. Och ja, den där dagboken innehöll ju en hel del roligt. Till exempel citatet från dagboksanteckningen nedan där jag, medelklassungen deluxe, skriver att jag inte är någon materialist. Fantastiskt roligt!


Schått schytt år! 1 januari 2002







Ey! Det blev nytt år för några timmar sedan. Träigt och trevligt. Julafton var kung och alla julklappar var bra. Fick en Fender Stratocaster och massa skivor och sånt, men jag är ingen materialist så jag säger inget mer. Vid åttatiden käkade jag, farsan och morsan på Rex. Notan gick på 1500 kronor och käket var fan inte så märkvärdigt. Överklassbajs e vad det e! Dalmasarna sitter just nu och super på Nyfiket. Trevligt för dem, men själv håller jag inte på med sånt. Träffade förresten min skitfulla gamla NO-lärarkandidat på Rex. Hon var rolig och obehaglig på samma gång. Nu måste jag sussilura. /Josefin


En kommentar

  1. bbb

    Vilken guldklimp du hittat, måste ju vara skitkul att läsa den. Själv tror jag inte att jag öht skulle våga öppna en gammal dagbok från tidiga tonåren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.