Om Josefin

Om att dra till London

Hej, hej.

Jag har ju totalt glömt bort att skriva om att sommarens första semesteräventyr är bokat och klart, men det är nog för att det inte riktigt sjunkit in förrän i dag. I juni sticker Anton, Anna, Robert och jag till London för att leva loppan i fyra dagar och bo på ett vandrarhem med ett halvsnuskigt namn. Hurra! Det ska bli så fantastiskt jävla roligt. När vi kommer tillbaka till Göteborg så vankas det West Coast Riot med band som Flogging Molly, Dropkick Murphys och The Specials. Hurra igen! *nakenhjular trots att jag inte vet hur man gör*

Nu är mina enda bekymmer att jag inte har något boende i Göteborg, och att jag måste jag se till att inte spendera upp så mycket pengar innan, men det ska väl ordna sig på något sätt, tänker jag.

Nu kan ni börja dränka mig med Londontips i kommentarsfältet. Det skulle vara tåpp’n!

4 kommentarer

  1. Annika

    Var inte rädd för att åka tunnelbana! Jag är själv livrädd för tunnelbanor egentligen men blev frälst i London. Enkelt, billigt och bekvämt sätt att ta sig ÖVERALLT.

  2. bbb

    Nu blir jag faktiskt lite avis… Har varit på väg flera gånger nu men det blir som aldrig av. Hoppas ni får det tokbra!

  3. jon

    Måste alla dina bloggrubriker börja med ”OM” – det börjar bli ganska irriterande vid det här laget, inte dags att släppa det snart?

  4. Henke

    Området runt London Eye, Westminster Bridge, Big Ben, Tower Bridge är helt klart sevärt, helst promenerandes. Dock så tycker jag att man ska ta sig utanför detta område för att få den genuina känslan för London. Musik och konst verkar du ju vara intresserad av så ett besök upp till Camden Town är självklart! Blues Kitchen är ett av många trevliga ställen på Highstreet. Vad gäller tunnelbanan så kan man ju alltid ta Metron i stället ovan jord 🙂

    Trevlig resa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.