Om Josefin

Om Josefin aka Lady Gaga

Hej, hej.

Jag lever och har hälsan och allt sånt där, men har varken haft tid eller lust att blogga. Stressig vecka, liksom. Sedan i går kväll befinner jag mig i alla fall i Vännäz City med min älskade mor och herr Göran. Vi har grillat, glott på televisionsapparaten och jag går mest runt och njuter av att vara skabbig och osminkad och vägrar bry mig om min mobiltelefon och att kolla jobbmailen.

Mellan tolv och ett i dag var jag och morsan ute och gick en långpromenad. När vi som bäst gick och pratade, skrattade och njöt av det fina vädret passerade vi en barnfamilj. En av ungarna i familjen, en liten kille med sparkcykel, vände sig då mot sina päron, pekade på mig och frågade om jag var Lady Gaga. Fantastiskt! Nedan ser ni en bild på hur Josefin "Lady Gaga" Isaksson ser ut när hon promenerar ute på den bajsluktande vischan. Fruktansvärt lika är vi, det ser jag ju nu.

Dagens outfitta, om Lady Gaga får välja: Högt sittande jeans som börjar gå sönder i skrevet, från Gina Tricot. Två år gamla Converse. Illasittande BH från Lindex. En fem år gammal och rätt trasig munktröja från H&M med SKA-patch som jag sytt dit själv. Solglasögon, köpta på Indiska för fyra år sedan. Sönderblonderat och lite flottigt hår.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.