Om Josefin

Om en liten topplista

Hej, hej.

Så här några dagar innan det är dags för en att blöda som ett skadeskjutet djur kan man ju undra varför man utsätter sig att trängas i skogen med typ sju och ett halvt tusen människor, men det gjorde i alla fall jag i kväll. Jag, en för tillfället lite instabil och lättretlig brud, gick mest och suckade när det blev för tjockt med folk, men i övrigt hade jag en väldigt fin kväll där jag knallade fram i skogen med Tolou. Efteråt fikade vi och de andra från Privatmarknad och det var såklart också trevligt.

Det har förresten varit en bra vecka, trots att jag varit nära gråten-stressad vissa stunder på grund av att det varit mycket roddande och grejande på alla jobb. Som tur är så förvandlas jag till en superduperfokuserad och vaken brud vid stress, så allt har då löst sig till det bästa.

Topp tre på bra saker i alla fall (ingen rang, ingen reson):

1. Mary Kay-partajet var jättetrevligt och alla handlade mycket av Lovisa och det gjorde mig glad i både själ och hjärta. Hon är så himla duktig! Själv handlade jag för… lite mer än ett och ett halvt tusen. Fick ett släng av ångest i några sekunder, men sedan kom jag fram till att jag fått sjukt mycket för pengarna. Dessutom är det kvalitetsprodukter som inte är testade på djur och räcker hur länge som helst. Bra skit, alltså.

2. Nyhetschef Everljung frågade mig om jag vill utgöra den skrivande delen av Nöjespatrullen även den här sommaren och det är ju klart att jag vill det. Älskar att åka runt i Västerbotten och träffa sköna lirare och gå på festivaler i Kåtaträsk och Hängtasksele (även om jag kanske var lite gnällig förra sommaren när jag jobbade typ varje helg och så även under mitt livs första betalda semester). Har även fått i uppdrag att skriva en sommarkrönika för tredje året i rad, och även det känns roligt eftersom det nog var ett tag sedan jag hade riktigt mycket tid på mig att skriva en text.

3. Jag var hos tandläkaren i dag och hade inga hål (jag har bara haft ett hål i hela mitt liv, är inte det fantastiskt så säg). Efteråt var det liksom ingen idé att åka tillbaka på jobbet, så då tog jag tillfället i akt och spenderade en timme på gräsmattan på baksidan genom att steka mig i solen, läsa tidningen och pilla mig i naveln. Kändes välbehövligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.