Om Josefin

Om en sjukt bra dag

Hej, hej.

Nu har jag lärt mig i princip hela Serbiens bidrag utantill, och så har jag tagit reda på vad texten betyder. Jag börjar till och med tycka att den där dängan är riktigt svängig. Älskar trumpetbitarna, pottfrippan och hans dans. Det där min mor sa om att man blir lite egen av att bo själv under lång tid stämmer nog… Men alltså, har jag bestämt mig för att heja på något eller någon så gör jag det ordentligt. Орасположити Србија, љубио дечак! Да ли смо за спавање заједно?

Jag har förresten haft världens bästa dag i dag. Staffan Westfal, en av mina stora idoler, stannade till vid min plats i dag och surrade en stund, och han tittade mig rätt in i ögonen och sa så många fina saker om mig och mitt skrivande att jag var nära att börja gråta. Han har alltid peppat mig, men det han sa i dag slog allt. Dessutom händer det så mycket annat roligt, och jag känner mig så lyckligt lottad som får jobba med det jag gör. I helgen ska jag recensera Millencolin och titta förbi Nordic Rock, och just nu planeras det för fullt inför sommarens äventyr. Jag ska jobba för redaktionen på min semester från Privatmarknad även den här sommaren, och det ska bli så jävla roligt. Är det inte märkligt, så säg? Antar att planerna är hemliga än så länge, men tids nog ska ni få veta vad det är för tokigheter som väntar mig.

Annat jag ska göra i helgen, förutom att jobba, är att gå på Sex and the city 2 på lördag tillsammans med världens bästa Lovisa, samt fira min gammelfaster Greta i Lycksele på söndag. Hon blev nittio bast i går, det ljuvliga gamla rivjärnet.
Det kommer bli en helt lysande helg, det är jag säker på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.