Om Josefin

Om en fantastisk dag

Hej, hej.

Jag trodde att det mäktigaste med den här dagen skulle vara att taxichauffören som stod på Bromma flygplats och väntade hade en sådan där liten skylt med mitt efternamn på, men även om jag, den unga halvlantisen, visserligen fann just det lite ballt så var ändå resten av dagen betydligt häftigare än så. Har träffat intressanta, starka, intelligenta, varma och trevliga kvinnor under de timmar jag befann mig på Berns i Stockholm, och fått delta i intressanta diskussioner om tobaksindustrin och och all dess marknadsföring till kvinnor. Har tyvärr inte en enda bild från dagen, men jag kan lova er att den var fantastisk.

Linda Skugge kom fram till mig efter lunchen och ville hälsa och sa att hon tyckte att jag såg så cool ut, och sedan tog hon en bild på mig till sin blogg. I sådana lägen ska man väl egentligen vara lite kylig, men jag betedde mig i stället som en crazy person och ordkräktes över henne, eftersom jag ju så gärna ville förklara vad exakt det är jag gör på Västerbottens-Kuriren och att min lilla blogg egentligen mest är trams som jag skriver för mitt eget höga nöjes skull. Hon var i alla fall otroligt glad och trevlig, och jag kommer leva länge på att en skribent som betytt så oerhört mycket för mig under tonåren kom fram och ville surra med just mig.

2 kommentarer

  1. André José

    Så kul att du fick träffa Skugge!
    Du skriver otroligt bra och ofta väldigt underhållande. Jag läser jämt din blogg och jag tror att du har en väldigt bred skara läsare. Själv är jag medelålders och vet många i min ålder som läser det du skriver med stort nöje!
    Josefin you rule!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.