Om Josefin

Om en vidrig strandraggartyp

Hej, hej.

Jag och Lovisa var och såg Sex and the City 2 i lördags, och den har ju, som ni säkert vet, fått väldigt dåliga recensioner. Och alltså, gå inte och se den där filmen om ni är ute efter något djupt, är av den bajsnödiga sorten eller vill bli ordentligt berörda. Vill ni däremot bara bli underhållna tycker jag att ni ska köpa biljetter bums ögonaböj. Jag och Lovisa skrattade mycket, blev lite snyftiga och det var hela tiden lättsamt, underhållande, brudigt och ytligt. Precis som väntat, alltså, och just exakt precis vad jag ville se en trevlig helgkväll med en av mina bästa kompisar.

Efter bion gick jag och Lovisa till Allstar för att suga i oss varsin efter bion-drink och sitta och surra en stund. Där kom det gång på gång fram en man till vårt bord som var omöjlig att åldersbestämma och så full att han inte kunde bilda fullständiga meningar. Han var dock ändå lite rolig på något märkligt sätt som jag inte kan förklara. Åtminstone den första minuten. Hans bror däremot, som också stegade fram till mig och Lovisa där vi satt och ville vara ifred, var kanske vidrigast i världshistorien. Levde säkert det ljuva livet som hipp strandraggare på Magaluf en gång i tiden och fick ligga mycket för tjugofem år sedan.

En liten konversation som ägde rum:
Fyllot: *gurglande läten* – Du… ni… nä… vad… aprikos… tjejer…
Strandraggaren: – Jaha tjejer, vad har ni gjort i kväll då?
Jag: – Vi har varit på bio.
Strandraggaren: – Vad har ni sett?
Jag: – Sex and the city.
Strandraggaren: – Ahaaa, okej, såklart. *strandraggarflin* När jag och min fru var i Paris så gick vi på det här Molain Roach (Obs! Jag tror att han menade Moulin Rouge. Bloggarens anm.) och då berättade frugan sen att det hade pirrat "där nere" för henne. Gjorde det det för er när ni såg den här filmen? Bubblade det?
Jag: Eeh.. nä.
Lovisa: Bubblade vart då? I halsen?!

Sedan började vi skratta, det jobbiga fyllot och hans äckliga snuskfarbror till brorsa gick tillbaka till sitt bord och vi flydde till nästa krog i stället.

2 kommentarer

  1. Lovisa

    Alltså, haha…
    Det måste ju nämnas att när han frågade om det ”bubblade till”, så höll han på och rörde över sin hals med handen. Så det var därför jag trodde det var det han pratade om! Min kommentar låter inte fullt lika puckad nu, hehe… Fast ändå. Rätt puckad, ja.

  2. Josefin Isaksson

    Svar till Lovisa (2010-06-02 00:07)
    Haha, men åh, det var inte meningen att framställa dig som ett pucko eller något! Jag tyckte bara att det var den roligaste kommentaren någonsin, och helt rätt sak att äga för att få tyst på snuskfarbrorn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.