Om Josefin

Om semester

Hej, hej.

Nu har jag semester! Den startade klockan fyra i eftermiddags genom att jag knallade in till stan (det gick inte att cykla, för min klänning fladdrade så mycket i vinden att jag höll på att ofrivilligt visa hyskan för alla förbipasserande) och köpte mousserande jordgubbsvin, ett gäng bärs, ett par byxor, ett par skor och två kassar mat. Kan ni förstå att jag har råd att köpa mat igen? Det är knappt jag förstår det själv, men det är minsann helt otroligt att äta riktig lagad mat när man levt på vatten och sårskorpor i fyra dagar. Nu kan jag dessutom äta rätt gott, eftersom jag slagit personligt lönerekord. Det är inte någon som har lust att dra till Dubai, eller så?

Än så länge har jag inga planer för min semester, mer än att jag ska utgöra den skrivande delen i Nöjespatrullen ett par helger och att jag även ska ut på ett lite längre sommaräventyr för redaktionens räkning. Vad det blir för äventyr får ni reda på inom en snar framtid.

I övrigt har jag mest tänkt sitta och slå rot på någon uteservering, låna böcker och ligga på gräsmattan och läsa i flera timmar, gå på bio, kanske dra någon sväng till Stockholm och umgås med Bibi och Johanna och köpa klänningar på Daisy Dapper, ägna mig åt bisarra och vulgära korsstygnsbroderier och spela kubb och gräddas som en vetedeg i Hagaparken. Det kommer bli helt fantastiskt.

Cheerios!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.