Om Josefin

På mitt kontor

När man inte har några bilder på snuttiga små gosbollar till barn att pryda sin arbetsplats med får man hitta något annat att tejpa upp.

Som till exempel en slags teckning som man fått av en kollegas dotter där hon lär en hur man säger olika saker på japanska. Idiotapa, bland annat. Sjukt bra och lärorikt! Tack till söta och coola Sofie för den.

Och den här fina bilden, som jag fick av unge herre Stiegler i dag. Det är hans vinkande hand som säger "hej, hej" till mig medan jag sitter och jobbar. Det är en autograf på den också. Mycket fin, jag är så himla glad och nöjd.

Det var en bra arbetsdag på många sätt. Anders kom till exempel med en stor boll med bubbelplast och gav till mig i present. Den ska jag roa mig med om det blir lugnt i några minuter i morgon.

Sedan, innan det var dags att gå hem för dagen, ägnade jag och Samane en stund åt att gå nerför en osynlig trappa. Fast vi hade ingen vägg att göra det bakom, så det slutade med att det blev någon slags galen grobianpromenad i stället.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.