Om Josefin

Bästa beskedet

Under sommaren har jag och Tolou gått och viskat med varandra och undrat hur det egentligen ska bli med våra vikariat. Kontrakten gick ut i fredags, och det kändes lite otäckt att tänka att man kanske inte skulle ha ett finemangens kontorsjobb att gå till på måndag (ja, i morgon, alltså).

Men så i torsdags kom beskedet från bästa bossen Catharina – vi får båda förlängt till årsskiftet. Detta tänkte vi fira i fredags genom att ta en hoppbild i receptionen. Det gick väl sisådär, tycker jag.

Jag gömde mig för den läskiga fotografen medan Tolou sprang och svarade i växeln.

Sedan blev det minigolf på Hedlunda hela fredagseftermiddagen. Fantastiskt roligt, trots att jag blev sjukt jävla ägd. Var dålig på att fota, så det blev bara en bild. På Sebastian – minigolfprinsen.

Klockan sju mötte jag upp med finaste fröken Wing, som var vänlig nog att klippa min lugg så att jag skulle kunna se och känna mig som mig själv igen. Därefter gick vi och åt god mat på Allstar, drack drinkar och mexikanskt öl och fnittrade, surrade och skvallrade. En mycket fin kväll som jag inte dokumenterade i bilder, tyvärr. Den enda bild som faktiskt togs var på den lite sliriga bruden med nyklippt lugg nedan.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.