Om Josefin

Dagens i-landsproblem

För två veckor sedan kunde jag ägna varenda vardagseftermiddag åt att titta Beverly Hills 90210 om jag ville. Och herregud, visst ville jag väl det! Gotta mig när Kelly och Brenda betedde sig som intriganta subbor mot varandra, irritera mig på präktiga Andrea, mysa åt Davids karriär som dansant syntspelare/smörsångare och ha roligt åt det faktum att Ian Ziering och Luke Perry typ var trettiofem år gamla när de spelade tonåringarna Steve och Dylan, till exempel.

Förra måndagen, när jag som vanligt cyklat mig toksvettig hem från jobbet för att inte missa så mycket av världens bästa eftermiddagsprogram, var det helt plötsligt inga bortskämda snorisar i fula kläder som flimrade fram i rutan. Jag skyllde genast på simnings-helvetet som pågick varenda dag förra veckan, och tänkte att det nog skulle bli bättre den här veckan. Men icke, inget Beverly Hills 90210 nu heller.

Vad gör man i stället? Jag behöver tips, och jag behöver dem nu. Tills dess att jag får några bra äter jag i alla fall knäckebröd med smör, klär av mig naken och lyssnar på Ulla Billquist.

3 kommentarer

  1. Mandi

    Mab springer genast och hyr eller köper hela boxen och sedan släpper man allt och njuter av gamla goa beverly i en vecka!

  2. Kerstin Oskarsson

    Jag blev oxå besviken idag.. Slog om till 4:an för att få gotta mig i gamla hederliga Bevvan.. Men det var nåt annat skitprogram i stället, J—-R!!
    Brukar passa så bra att se eftersom vi nu förtiden har en bäbis som kan vända sig i ett nafs, så det är bra att vara där hon är, alltså i vardagsrummet.

    I kväll kom nästa besvikelse, inget Sex and the city!! J—-r igen!!

    Tur Göta Kanal gick på 4:an i kväll, då blev det en ganska bra kväll ändå 😉

    Kram till dig <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.