Om Josefin

Förkylning of death

Snyft.

Är hemma från jobbet med dödens förkylning i dag. Snorar, snörvlar, hostar upp lungorna och har världens huvudvärk. Drömmer konstiga drömmar gör jag också. I förmiddags medan jag låg och förkylningslurade drömde jag till exempel att en främmande tjej var hemma hos mig och skulle baka, och att hon därför var tvungen att smälta ner socker och sirap. Dumskallen använde dock inte en vanlig kastrull till detta, utan ett plättlagg, så efter några sekunder så rann det bara ner från spisen och sedan var hela mitt kök täckt av en hård skorpa av stelnat socker. Aaaah! Var hur upprörd som helst när jag vaknade.

Kände mig krasslig redan förra veckan, men jag tror att det var helgens trevligheter som fick helvetet att bryta lös ordentligt. Först kräftskiva/surströmmingsfest med vk.se på Anna och Roberts altan i fredags, och sedan jobb hela lördagen i skitvädret på Botniabananinvigningen.

Urk, jag mår verkligen inget vidare. Ska trycka några i mig några Ipren och tantlura framför Beverly Hills 90210. Lite senare hade jag tänkt bjuda på en film som jag producerat i dag, så kika gärna förbi.

 

En kommentar

  1. Stippe

    Åh vad skönt att du lever.Dagarna blir så tråkiga när Du inte har ngt nytt på bloggen.Nu kryar Du på dig och hör sen!/kramen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.