Om Josefin

Att filéa en binda

Åh, vilken värdelös tisdag. Det enda bra var att den avslutades med att jag pratade med världens bästa, roligaste och snyggaste lyssnare/konstnärssjäl/vän/mini-party-paj-ätare Johanna, som bland annat berättade om hur hon matat sin bokhylla i helgen, när hon egentligen skulle säga att hon botat sin bakfylla. På vilket sätt minns jag inte.

En annan bra grej var att jag kom på hur man tar bort nagellack när man inte har bomull eller bomullsrondeller hemma, och tycker att det är en dålig idé att använda sig av dasspapper. Man filéar bara en binda och använder innandömet i den. Häpp! sa trollkarlen.

Borde ha sovit för länge sedan, och kanske framförallt med tanke på att jag varit uppe sedan tio i sex i morse eftersom jag var och tränade innan jobbet (det gick jättedåligt, om någon undrar). Sova ska jag dock göra snart, så fort jag bara kikat färdigt på flygbiljetter. Ett miljöombyte inom en snar framtid vore väldigt trevligt, tänker jag. Och det vore himmelens trevligt att åka till just Johanna och kanske mata hennes bokhylla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.