Om Josefin

Åh, Umeå!

Åh, Umeå! Det var så himmelens fint att komma hem i går kväll och mötas av världens bästa Anna och Robert på flygplatsen som meddelade att de hade saknat mig och dessutom hade handlat en kasse med frukostmat åt mig. Lika fint var det att komma hem till läggan och få hänga med Stiegler och käka korv med bröd ståendes i köket och visa upp alla klänningar som jag köpt.

På tal om klänningar så köpte jag fem stycken bara i går. Vill inte tala om vad kalaset gick på, men man kan säga att det var så pass mycket att jag fick tjugo procents rabatt, en Daisy Dapper-mugg, tre skärp och en kram på köpet. Älskar Daisy Dapper, det är världens bästa affär med världens trevligaste personal.

Klänningen nedan har jag på mig i dag. Tjusig, eller hur?

 

6 kommentarer

  1. Lovisa

    Åhhh gud! Jag är så obeskrivligt jäkla avis! Mitt ansikte är förmodligen helt grönt vid det här laget…. Jag vill OCKSÅ HA JUUUUUU! (märk väl antalet u:n!)
    Sitter jämt på deras hemsida och får typ ögonorgasm ständigt. Men vågar inte beställa utan att prova först. Suck och åter suck. Säg åt dem att flytta affären till umeå, så jag också får bli stamkund!

  2. Josefin

    Sjukt snygg klänning och på hemsidan får man ju krupp av allt fint!!!
    Till något annat; Bästa tatueraren i Umeå enlig dig? Ska göra en tatuering men vill ha lite tips på vilken studio som är bäst.
    Tack på förhand!
    /Trogen blogg-följare….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.