Om Josefin

Kräkfest

Fin fredag, och jag är tillbaka på jobbet efter en liten kräkfest. Började må nå jävulskt dåligt tidigt på onsdag morgon, och innan jag riktigt hann förstå någonting alls låg jag helt utslagen och ynklig på badrumsgolvet under en skabbig Diggiloo-pläd, som jag fick när jag recenserade det där jippot i Lycksele för något år sedan, för att då och då stoppa huvudet ner i toastolen. Kräkfesten pågick dock bara under onsdag förmiddag, och sedan var det bara allmän trötthet och skallebank som höll mig hemma. Och det faktum att man blir behandlad som en kolerasmittad på jobbet om man nämner ordet magsjuka, förstås. Världens bästa tog i alla fall hand om mig hela tiden (och kom till exempel med Proviva, köpte pizza och spelade på Lotto åt oss så att vi kan vinna Drömvinsten och köpa en lägenhet) utan att bli smittad, så egentligen vet jag inte riktigt vad jag drabbades av. Jobbigt var det i alla fall.

Hur helgen ska spenderas vet jag inte riktigt än, men jag gissar på att det blir pensionärsvarning på den här kvällen åtminstone. I morgon ska jag hjälpa Lovisa och Höken (se bråkstakarna på bilden nedan) att flytta på förmiddagen, hinna en sväng på stan på eftermiddagen och kanske ägna kvällen åt bowling. Det blir nog bra det där.
 
 
 
 

 

2 kommentarer

  1. Nica

    Hej!
    Jag saknar ditt bloggande… Förstår om du hellre lever samboliv och gör en paus i bloggandet. Tycker då att du kan be VK plocka bort din stora ”reklambild” på högerkanten på VK-bloggarnas framsida, det förpliktigar tycker jag. Hoppas du kommer tillbaka i gammal god form snart.
    God Jul på dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.