Om Josefin

Om att bli sambo

I gymnasiet hade jag en fantastisk lärare som hette Bjerre, som bland annat bar rosa crocs, gillade Trocadero och brukade inleda sina lektioner genom att få klassen att sitta i en cirkel och sedan ställa oss frågan: ”What’s new and good in life?”. Då tyckte jag nästan aldrig att man hade något positivt och bra att svara (det känns som att jag alltid svarade att jag väntade på skivor som jag beställt, men det måste ju ha varit lögn med tanke på att man ju fan aldrig hade några pengar att handla skivor för när man var gymnasiesnoris), men nu händer det faktiskt bra saker mest hela tiden.

Till exempel så blev jag och Sebastian sambos på riktigt i helgen. Och med på riktigt menar jag att min halvläbbiga soffa Krainer (som jag köpte av VK:s sportchef Patrick Krainer när jag flyttade hemifrån för en mindre evighet sedan och som därför är döpt efter honom) kördes till återvinningscentralen tillsammans med min säng, som ändå saknade ben efter den där gången då jag fick ett släng av frustrationspanik framför Antikrundan och bände sönder benen med våld tills det låg träflis över hela golvet, och att Sebastians möbler började kånkas in. Vi har ju i princip bott ihop i några månader redan, och enda skillnaden blir väl egentligen att vi nu ska leva och frodas bland bådas grejer. Det är fan märkligt, men jag, som under så lång tid varit livrädd för att ha någon snubbe drällandes i mitt hem, tycker bara att livet känns hur lätt och bra och fint som helst just nu.

8 kommentarer

  1. Disa

    Så JÄVLA kul! Jag längtar fett mycket till juli då vi flyttar tillbaka till Haga. Då måste vi ha parmiddag jämt och skämmas lite grann över det. Eftersom parmiddag är töntigt. Det vet ju alla.

  2. Elin

    Vi hade också en lärare som hette Bjerre, men då hade han inte börjat med den djupa och filosofiska frågan än 😛 Men det låter som nåt han skulle ha kunnat göra.
    Grattis för övrigt till samboskapet! 😉

  3. Nina

    Grattis:-) Det du skriver får mej att se ljusare på framtiden. Har ochså problem med at det ska komma någon drällandes inn i mitt hem, men jag antar att när den rätte dycker upp, försvinner problemet ochså:-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.