Om Josefin

Om allt spännande som har hänt

Det har hänt mycket spännande sedan sist…

 

Till exempel fyllde jag år och fick tulpaner av fina svärisarna och pannkakstårta av fina killen. Och på självaste födelsedagen hade fina killen ännu fler fina tulpaner till mig, samt ett paket från T3 under armen innehållandes… FRAMTIDEN! Ja, internet menar jag ju då förstås. Härligt att kunna "chatta" igen, eller vad ungdomarna nu kallar det.

 

Och en dag längtade jag verkligen, verkligen, verkligen hem från jobbet och förberedde därför så att det skulle gå fort att ta sig därifrån. Min chef gick förbi och tyckte att det såg ut som att det var någon slags brandutryckning på gång.

 

Och förra helgen kom den här fantastiska donnan hem från storstaden för att klippa lite hår och träffa sina kompisar.

Det blev middag på Peppes. Hanna, jag och Lovisa var där.

Niklas och Ellinors karl (förlåt, minns inte namnet) också. Och en massa annat fint folk också, som jag tyvärr inte tog kort på.

 

Något annat som har hänt är att jag köpt mig och Señor Basti en smörgåsgrill! Till en början var vi båda osäkra på om vi skulle våga använda den…

… men sedan gjorde vi varma mackor till frukost, lunch och middag under en hel helg, typ. Och när vi sedan tröttnade på det, bestämde vi oss förra tisdagen för att fira att vi gjort undan både måndagen och tisdagen (veckans vidrigaste dagar).

 

Det är ungefär vad som har hänt, och det har, som ni säkert ser, varit helt fantastiskt bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.