Om Josefin

Om att jag vill intervjua några av er

Jag började mitt andra år, med inriktningen pressjournalistik, på Strömbäck förra veckan.  Den första uppgiften vi har fått är att vi ska göra en djupdykning i ett ämne som vi inte vet något om. Det kan antingen vara en allmänmänsklig företeelse, en övertygelse eller ett forskningsområde.

Jag har egentligen tänkt skriva om bipolär sjukdom, men nu i eftermiddags slog det mig att det även hade varit spännande att skriva om dem som kommenterar min blogg då och då och uppenbarligen tycker väldigt illa om mig. När jag i dag, för första gången på flera månader, loggade in på min blogg väntade två taskiga kommentarer på att bli godkända. En som handlade om vilken dålig skribent jag är, och en om hur tjock jag är.

Man får tycka illa om mig om man vill, men jag är uppriktigt nyfiken på hur ni tänker, var de starka känslorna kring min person kommer ifrån, vilka ni är och varför ni väljer att skriva som ni gör till någon som ni inte känner (eller, känner vi varandra?).

Jag tycker verkligen att det hade varit otroligt intressant att träffas, prata och få skriva om er som kommenterar bloggar på det där sättet och skulle bli jätteglad om ni hörde av er med kontaktuppgifter! Jag är inte arg, utan vill verkligen bara förstå. Jag kan bjuda på kafékaffe, och jag lovar att ni får fortsätta vara anonyma i både text och bild i så fall.

En kommentar

  1. oscar

    Tror svaret på varför de skriver så till någon de inte känner besvaras direkt av frågan i sig. De kan gömma sig bakom en skärm och ett påhittat namn utan att behöva varken träffa dig eller stå till svars för deras kommentar. Det handlar kort och gott om omogna fegisar. Tyvärr har detta beteende blivit vanligare och vanligare de senaste åren vilket är otroligt synd, vad nu det beror på skulle dock vara intressant att veta.

    Lycka till med uppgiften!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.