Om Josefin

Om livet på sistone

Häj, häj!

Senast jag skrev var i april då jag drack folköl och representerade Storspovarna i en rafflande frågesport. Sedan dess har mycket hänt, men bland annat detta:

I början av sommaren åkte jag till Egypten och blev lite kär i landet. Där passade jag min Gosboll, solade, badade, pratade om revolutionen med trevliga egyptier, åt mat, plöjde tusen böcker, dök och spanade på en ung och ensam tysk resenär som jag fick för mig var en seriemördare. En man som ägde en krimskramsaffär på stranden berättade även för mig att jag var en hora som hade lämnat ut min e-postadress till tre olika män.

  
Efter praktiken i februari blev jag erbjuden sommarjobb som reporter på Gefle Dagblad, så därför har jag bott hos brorsan, svägerskan och Gosbollen och jobbat, jobbat, jobbat och träffat fantastiska människor hela sommaren. Bland annat en OS-medaljör.

Sedan i maj bor jag själv i en ljuvlig lägenhet Väst på stan och ägnar dagarna åt att vara med mina kompisar och ta hand om mig själv och bara göra sådant som jag vill göra. Lägenheten hyr jag i andrahand men hoppas att den kommer bli min i höst. Det kommer att kännas mer än överjävligt jävla drygt om jag måste flytta snart igen, om man säger så.

I juni gifte sig min kompis Lovisa och jag bar låtsashatt med flor och dansade hela natten.

 

Morgonen efter bröllopet vaknade jag av ett telefonsamtal från mammas man Göran. Han berättade att mamma låg på hjärtintensiven. Hon var nära att dö, men överlevde, och tur är det för utan henne skulle jag inte klara mig.

Förra veckan började jag andra året på journalistlinjen. På lunchrasterna går jag, Freja och Maria ner till havet och hänger som värsta tonåringarna.

 

Jag känner mig glad ända ner i grunden, men har inte längre någon hals.

Mer om andra stora, intressanta och fantastiska händelser senare, för nu ska jag tantlura så att jag orkar vara vaken hela natten och skriva höstens första krönika.

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.