Om Josefin

Om besök av regeringen

I morgon kommer delar av regeringen (mina kompisar Camilla, Bibi, Becker och Emelie) hit för att fika och, om jag får som jag vill, spela Yatzy. Gissar på att det var mer än tio år sedan jag spelade det sist, men jag har fått för mig att det är sådant jag ska pyssla med i höst, och jag tror att det kommer bli tåpp’n. Yatzy.

Vardagshänget i morgon ska förresten också bli tåpp’n, och det har visat sig vara väldigt bra för min konstiga dygnsrytm orsakad av efter skolan-tantlurar att bjuda hit vänner som ännu inte sett min lägenhet. Det har nämligen gjort att jag, i stället för att ligga i fosterställning i soffan, har ägnat kvällen åt att städa och hänga upp tavlor och planscher som jag inhandlat på sommarens auktioner och loppisar (tavlor och planscher är min nya thang har det visat sig, vill ni se dem?).

Apropå loppisar kan jag passa på att tipsa om detta lilla evenemang som äger rum på söndag. Facebookgruppen Umeå Retro som jag är med i, men sällan (okej, aldrig) skriver i, arrangerar. Jag är helt övertygad om att det kommer bli fantastiskt.

 

Flyern har Anna, som har den här fina bloggen, gjort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.