Om Josefin

Om en mycket bra dag

Häj!

Rolig dag i skolan, och rolig kväll på fritid’n min.

På förmiddagen fortsatte vi med redigeringen av våra reportage som vi jobbade med förra veckan, och på eftermiddagen var det dags för genomgång och att ge varandra konstruktiv kritik. Marcus Perjus, fotbollsspelare, metaformaskin, klasskamrat, blivande chefredaktör, bilpoolschaufför och kompis med uppenbar narcissistisk personlighetsstörning, började med att läsa sin egen text och säga: ”Nu ska jag vara JÄVLIGT kritisk mot mig själv”. Sedan berömde han direkt sin egen ingress.

När jag såg Perjus för första gången i klassrummet för ganska precis ett år sedan var jag förresten rätt övertygad om att vi under dessa två år inte skulle ha särskilt mycket att säga varandra, men jag hade i vanlig ordning fel och det visade sig att han är hur rolig som helst. Tänk så det kan bli, va.

 

En matlåda blev dagens stora snackis.

 

I kväll var det dags för onsdagsfika med delar av regeringen. Bibi var först på plats, och räckte över en påse till mig. ”Jag tog med något gott till kaffet!”

 

Vi spelade tyvärr aldrig Yatzy, men drack kaffe, tryckte i oss köpesfika (jag bakar inte, det är inte min thang) och pratade om menskoppar och sånt där.

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.