Om Josefin

Om ett åskmoln som behöver kaffe

Hej, hej.

Vaknade just och har nu ont i huvudet, men tror att det beror på något så simpelt som att jag inte druckit kaffe i dag. Hade jag varit på jobbet hade jag väl redan bäljat i mig tre liter vid det här laget, men nu är jag ju inte på jobbet utan hemma. JAG HAR JU FÖR FAN SEMESTER! KYSS MIG OCH KALLA MIG STIG-HELMER SÅ SKÖNT!

Steg i alla fall upp kring åtta i morse, och var som ett åskmoln. Kom hem från Lycksele i natt runt klockan ett och kände mig bakis trots att jag inte druckit någon alkohol i helgen. Hade ingen som kunde hämta mig från VK i natt, och ville inte direkt gå ensam med en massa packning i mörkret hela vägen hem till Haga, så då fick jag låna hem redaktionsbilen över natten. Den var dock tvungen att vara tillbaka i morse, så jag vaknade som sagt klockan åtta och kände mig avstulen min första riktiga semesterdag. Slängde på mig några skitiga trasor och satte solglasögonen över näsan för att dölja mitt slitna anlete och åkte till VK. Såg ni sedan någon som argt knallade längs cykelvägen mellan Västerslätt och Haga iförd solglasögon trots att det regnade, så var det undertecknad.

Lite senare ska jag lägga upp fler bilder från helgens äventyr hade jag tänkt. Först måste jag bara fixa en kopp kaffe och sedan sova en liten stund till. Vill ju gärna bli av med den där bakiskänslan, som jag tror beror på att jag ibland har ett liv som går i hundraåttio knyck.

Etiketter: , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Josefin Isaksson

    Svar till Sara (2009-07-21 16:42)
    Fast jag tycker att jag drack ovanligt mycket när jag var ute på det där äventyret i helgen, men jag kanske har fel… Hur som helst är allt frid och fröjd nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.