Linnéa Olsén, Obbola

Myrornas..

utbud tycker jag är fantastiskt.

I dag, eftersom det var så trist väder så tog jag med mig Minstingen och nästan storingen på en liten stadspromenad.

Vi startade med Claes Ohlson eftersom jag hade läst i en blogg någonstans (kommer för mitt liv inte ihåg vems blogg bara) om att de skulle ha ett ljuvligt fint hyllpapper som skulle passa mitt skafferi som handen i handsken. Tyvärr så verkade det som om fler än jag läst den där bloggen, för inte fanns det ett enda kvar i min smak:-(

Vi drog vidare på Ersboda för ett besök på myrornas och när jag talade om för barne n vart vi skulle så skrek Affe rakt ut:

-Neeeeeeeejj!!! Inte myrorna, mamma. Jag är ju rädd för myror!

Finkillen, han trodde att det var en myraffär, vad vi nu skulle med inköpta myror då vi har egna riktiga inne i skogen. Nå, väl på myrorna så fyndade vi hur mycket som helst, jag köpte:

Ett par ypperliga Rollerblades till Noah.

Inte mindre än två stycken Tennisracket till käre maken.

Två stycken superfula kepsar som Noah och Affe envisades med att vilja ha.

Jag fann även ett par superläckra skor, men som den snåljåp jag är så tyckte jag att 175 kronor var liiite för mycket pengar (!!) Vad??
Jag har redan ångrat mig. Jag vill ha dom skorna.

Så Umeå, har ni tråkigt nu i regnet så tipsar jag om att besöka myrornas…fina kläder, fina bra att ha saker och framför allt, det är BILLIGT!!

Kra, vänner, släktingar, kollegor, kända & o(ö)kända.

En kommentar

  1. Maria

    Ta med mig nästa gång vännen, jag har Inga som helst problem med att lägga slantar på skor..! Klart Du skall unna dig dem!!
    Är ju en dag imorgon också, och jag är helt säker på att de har öppet…
    Och *hihi, ser pojkarna framför mig… ’Myrornas’… 😉
    Själv har jag också fyndat idag… Första gången på ’Blocket’, riktigt nöjd är jag dessutom! Drog med mig maken efter jobbet… Kommer att lägga upp blder på bloggen sen så Du kan kika. (mariarosenknopp.blogspot.com) Eller, ja iofs får Du ju titta förbi på en kopp kaffe in real-life också 😉
    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.