Linnéa Olsén, Obbola

Katt & Krig!

Min katt har hela långa dagen bott i en papperspåse från Ica Maxi.

Det har varit ungar runtomkring henne som har petat, gosat, gullat. Men hon har icket brytt sig för fem öre. Hon har sussat så gott i sin egna fina papperspåse! Varje gång Smilla vänt sig i sin påse har vuxna besöket ryckt till och sagt, ja just det. Det spökar inte!

Kan man specialbeställa såna? Kan man få dem att skriva:

Smillas Påse!

OM så är fallet, så gör jag det.

För övrigt så går jag på övervarv i dag.

Jag fann Ebbes eller Affes lasersvärd nu ikväll. Sprang in i vardagsrummet och försökte få maken att leka krig med mig. Men han tittade bara på mig med en blick som skrek ut hur lite road han var av mitt påhitt!  

Barnen, tänkte jag, springer upp i ungarnas tv-rum och försökte få dem att förstå att mamma var lite leksugen. De bara tittade på mig med samma min som deras far. Jag förstår inte. Hur kan "Fantastic Four"  vara roligare än att leka krig med deras mor? Nå, barnen, de var ingen match för mig…Eftersom de bara satt där, stilla, gloendes på tv´n så vann ju jag lätt!

Nog är det illa, när mamman vill leka och barnen vill se på tv?

Skall det vara så här nu? Är det meningen att jag skall vara som ett ostimulerat litet barn, rastlöst och superivrig? Måste jag skaffa ett jobb? Efter bara några futtiga dagar hemma?

Näeh!! Det går nog över, jag hittar nog någonting att fylla mina dagar med.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.