Linnéa Olsén, Obbola

Superhjältetankar & städning.

Alla barn verkar ju få tiden att gå så fort, så jag funderade mycket på det inatt. Eftersom nu barn fantiserar så mycket (och Kära V, ja du åxå) och sover så bra. Så kanske jag skall göra detsamma.

Sedan finns det en grupp på FB som heter "At night when everybody´s asleep. I´m a Superhero" eller något liknande. Så då började mina små skruvade tankar att spinna på ordentligt.

Jag var inte längre tråkiga vanliga jag, utan en tvättäkta superhjälte. Konstigt nog så fick det tiden att gå mycket fortare än vanligt. Jag är ledsen att behöva säga det, men jag har ännu inte lärt mig att flyga. Jag tänker att man kanske måste vara en superhjälte ett tag innan man bemästrar den ädla konsten i armflygning?

Visst måste nattmänniskor vara ett speciellt släkte? Ha, ha!

**************************************************************************

 

Igår var jag ute på min första joggingtur på en vecka. Jag kan lova er att det kändes i mina ben. Men jag är så rackarns stolt över mig själv. Jag sprang hela vägen. Så, Vårruset, Blodomloppet och avslutningsvis Tjejmilen i höst. Here I Come! Någon som vill springa med mig? I dare you!

Min hushållerska verkar ha tagit ledigt under en ganska lång period, nu när jag tänker efter så har jag nog aldrig sett henne. Jag skall nog sluta ge henne lön tror jag. Bäst att sätta igång med hennes sysslor då. Dagens tjänstefolk…ja, jag säger bara det!

Tvätta, städa, diska, gnussa, hela dagen lång! Det är vad jag tycker om!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.