Gudfadern Christer Olsson

har talat. Han tycker att det är skandal att valresutatet i Umeå medger en kommunalrådspost för (v) och därför hotar han med att sluta satsa på Umeå. Balticgruppen vill tydligen inte att folk ska lägga sig i deras omsorgsfullt upparbetade strategi för att berika sitt företag på stadens befolkning.
Företagsamheten får i det borgerliga Sverige ett allt större utrymme inom politiken. Får Alliansen fortsatt förtroende i kommande riksdagsval kommer storproselyter som Olsson att bli allt oblygare i sin strävan att styra samhällsutvecklingen. Skolan och vården är redan ute på ett gungfly och i konsekvens med detta vill lokala storgubbar nu även kapa infrastrukturen i vår omedelbara närhet. Det skrämmer mig, eftersom drivkraften endast är Den heliga penningen. Det är därför jag aldrig kommer att rösta borgerligt.
Gomorron!

Etiketter: , , , , , ,

En kommentar

  1. Pensionären

    Få väl göra som i Stockholm. Demostrera mot valresultatet som vi själva röstat fram. LO har alltid demostrerat mot sin egen regering den 1 maj. Demonstrera alltid bra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.