Ministerstyre?

När jag läser notisen om Umeå Hamn och att Trafikverket slirar med sitt bidrag till upprustningen kan jag inte undgå att bli misstänksam mot Maud Olofsson. Hon har säkert ett finger med i spelet om den infrastruktursatsningen. Exporthamnen är ju beroende av att vi har något att exportera, och detta har kanske fått henne att förskjuta hamnpengarna till den infrastruktur som möjliggör för inlandets företag att frakta sina varor ned till kusten. Vi har nämligen ett näraliggande exempel på detta i vår by – där det f.ö. bor åtminstone ett 10-tal centerpartister.
Brattsbackas stora arbetsgivare, exportföretaget Lundgrens Hyvleri kan nog tacka ministern för den insats Trafikverket gjort för att underhållet av vägen mellan Brattsbacka och Nyåker. Jag ljuger inte, men flera tusen (1.000!) kronor har Trafikverket bokstavligen plöjt ned i denna vägbana – och detta enbart under innevarande budgetår!
Gomorron!

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.