Samfundet

Ibland undrar man var världen är på väg. "Det internationella samfundet" har tydligen givits gudagåvan att lägga sig i alla tredje världens länders inre angelägenheter. Och därmed är vi alla inblandade i mer eller mindre infantila diskussioner huruvida dessa länder har rätt ledning eller inte. Hur ska detta chackrande sluta?
Kanske det enklaste ändå vore att låta samtliga av "samfundets" invånare rösta fram nya makthavare allteftersom de gamla faller. Alla som bor väster om den 163e latituden och öster om den trettioåttonde samt framförallt norr om 28e longituden (med undantag för den afrikanska kontinenten) kunde ges rösträtt i samtliga länder utan för detta geografiska Cosa Nostra.
Gomorron!

En kommentar

  1. Kenth Ottosson

    Ja herreje! Vi sitter i vårt multimediasamhälle och tar del av allt som försigår runtomkring, samtidigt är vi så fjärran från att uträtta mycket mer än att tycka! Ja ja när skall mänskligheten uppfatta att det primära är att försöka leva i frid mig sig självt och sin omgivning och att oavsett om du du har +100 miljoner eller -10000 så är själva vägen till 0 den viktiga! För den innehåller ju det egentliga värdet. Det är väl det som kallas Carpe Diem

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.