Stefan Fölster

råkade få sina byxor neddragna av TV4s Nyhetsmorgon i den intervju som gjordes strax efter nyhetssändningen kl 9. (Det korttänkta regeringsorganet TV4 hade säkert inte tänkt på att de två intervjuerna så perfekt kompletterade varandra.)
Företagarvärldens VD hade före nyheterna ondgjort sig över "hobbykurser" i humaniora som är studiebidragsberättigade. Efter nyhetssändningen intervjuades kärnfysikern Bo Cederwall som upptäckt melodiliknande sekvenser i sitt arbete med att analysera isotoper. Följden av detta har sedan blivit att en humanist i form av kompositör Axel Boman har tagit fram musik med hjälp av dessa strofer. I det samhälle herr Fölster förespråkar hade det framstått som en utopi att göra musik av en isotop!

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.