Himlen är nära

Vedhögen når nu nästan upp till himlavalvet. Molntapparna tangerade idag de översta vedträna och det känns nästan som om även jag själv har hamnat i sjunde himlen. Samtliga regnfria förmiddagar i 2 veckor har jag spenderat vid vedklyven och nu är äntligen det kommande årets vedförbrukning säkrad.
Visserligen är jag lite avundsjuk på grannen som installerat bergvärme, men å andra sidan associerar jag hellre stugvärmen till de varma himlaskyarna däruppe än till den hete Hin Håle därnere…

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Marja Westermark

    Jag har själv bergvärme idag men tänker ibland på vedbacken och de få gånger jag har jobbat med veden.
    Den träningsvärk man upplevde eller rättare sagt de muskler som gjorde sig påminda och som jag inte visste att jag hade.. Jag beundrar de som jobbar med sin ved och vet vilket otroligt arbetsamt jobb det är. Bra träning är det också. Belöna dig med något trevligt =)

  2. Pär Andersson

    Svar till Marja Westermark (2011-07-04 23:54)
    Hej Marja! Jag har precis gjort det, dvs belönat mig. Tog en ordentlig skogspromenad ikväll, fick se en älgko på nära håll och fotografera i ett fantastiskt ljus. Och pricken över ”i” är att jag nyss har berättat om det i min lilla gonattblogg också. Ha det bra – du också!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.