Jason Derulo

med Don’t Wanna Go Home rullade på MTV när jag vaknade i morse. Egentligen skulle man titta mer på MTV. För mig är det lätt att vara öppen för nya influenser i ensamma morgonstunder. Snart nog blir man påmind om sin relativt höga ålder och det krävs en hel del mod för att zappa över från Nyhetsmorgon till MTV när dagen väl kommit igång för den övriga familjen.
Men egentligen är det gammfilmer med Humphrey Bogart eller någon annan av min ungdoms favoriter som lett mig till denna vederkvickande upplevelse. TVn är oftast inställd på kanal 4 när den stängs av på kvällen och då tvingas jag zappa till TCM som är min vanliga morgonkanal. De senaste kanalsökningarna har tämligen 100%-igt kastat om den vanliga ordningen i den digitala TV-apparatens obegripliga "favoritlistor".
Jag gillar nämligen gammfilmer med Humphrey Bogart och brukar slötitta på dem innan de "riktiga" morgonprogrammen startar och vardagens invanda ruljans tar sin början. Jag vet dock inte vem, var och hur Jason Derulo kommit i ropet men det är av underordnad betydelse. Vad jag vet är dock att det gäller att ta tillfället i akt och njuta av den stund av verklighetsflykt videon erbjuder. Bogart kommer att vara kvar för evigt i dumburken men Derulo kan vara borta redan i morgon.
Gomorron!

Etiketter: , , , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.