Blir bestört

Man blir lite fundersam när finansministern ondgör sig över riskkapitalisterna som fått en tredjedel av Sveriges apotek att handla med. Nu när de vill behålla de bidrag som staten öst över dem blir Borg upprörd. Riskkapitalisterna flyttar nämligen sina vinster till platser där de får ha dem ifred. Själv blir jag minst sagt bestört över Borgs låtsade godtrogenhet. Alliansen visste nog f-n vad de gjorde när de privatiserade godbiten Apoteksbolaget. Och om de inte gjorde det borde de få sina huvuden undersökta.
Vi andra får väl nöja oss med att ta en Treo…

Etiketter: , , , , ,

En kommentar

  1. Arbetare

    Håller med, Borg har förmåga att Tala men inte Verka.
    Hans till synes rättrådighet är bara ord och för*ad lögn.
    Nu styckas bilprovningen upp för att säljas, på samma sätt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.