Lite likt iallafall

Nyhetsmorgon puffade i morse för nåt slags hyllning till Thin Lizzy med hjälp av den legendariske gitarristen Brian Robertson. Jag hittade några drag i detta ansikte som påminde om skådespelerskan Kätie Rolfsen (bl.a. i Att angöra en brygga).
Särskilt runt näsan och munnen…
Gomorron!

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Tegarn´n

    Hur kom du fram till att han liknade just Kätie Rolfsen? Vore intressant att få en inblick i dina tankebanor. Det kan vara första gången på 2000-talet Kätie Rolfsen nämns i något sammanhang. Och så, i januari 2012, i en blogg på vk.se…

  2. Pär Andersson

    Svar till Tegarn´n (2012-01-06 17:45)
    Jo du Tegarn, det ska jag tala om för dig. Gott nytt år förresten! Har du läst boken Parfymen av Peter Suskind du kan förstå hur jag tänker. Trots att jag själv är praktiskt taget osynlig kan min blick hitta karaktären i de linjer och skuggor som skapar karaktär i människors ansikten. Att Kätie Rolfsen inte är i ropet kan förklaras med att hon aldrig någonsin varit någon superstar i media. Därför har dagens redaktionella fjortisar aldrig vare sig sett eller hört talas om henne. Möjligen har de sett henne flimra förbi när deras föräldrar tvingat dem att se reprisen på Att angöra en brygga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.