Part III

Ja, egentligen fortsätter mitt liv som det alltid gjort, dvs i Part I – barndomen. Men formellt sett befinner jag mig i skrivande stund i tredje delen av livet, den tredje och sista. Första delen befann jag mig i till fram till 20-årsåldern då jag blev pappa för första gången. Andra delen är naturligtvis Arbetslivet och nu är det alltså dags för refrängen. Formellt sett är jag numera pensionär men pga en administrativ formalitet jobbar jag vidare fram till månadsslutet. Den planerade pensioneringen skulle enligt planen ske den 8 juni men igår fick jag via Administrationen reda på att insparade semesterdagar förflyttat startskottet till den 11 maj. Så den ridån hade redan (obemärkt) ramlat ned!
Gomorron!

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Pensionären

    Grattis till del III. Det enda knepiga är att få sin semester beviljad. Har ingen arbetsgivare som vill veta av en.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.