Ursäkta, men…

"…Det är en skymf också mot Sydafrika och dess apartheidpolitik. En offentlig ursäkt både till Sydafrika och Centerpartiet är det minsta man kan begära av Lennart Holmlund…"
Så uttalar sig Maud Olofsson när hon nu äntrar den famösa Holmlund-debatten. Och i och med detta bekräftar hon att Lennart inte varit helt fel ute varken när han kritiserar centerpartiet eller Sydafrika. Maud anser nämligen att han ska be Sydafrika om ursäkt för att ha kritiserat polisens beskjutning av strejkande arbetare. I så fall funkar ju på sätt och vis Holmlunds resonemang. Tycker (C) att man inte ska kritisera att en stat använder handeldvapen mot strejkande arbetare kan man tyvärr även förmoda att deras syn på hur våra inhemska arbetare ska hanteras har en del övrigt att önska…

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.