Röjsågen & vargen

Den här bilden uppstod i mitt huvud när jag läste rubriken om den röjande mannen som mötte en varg. Situationen på bilden ovan kunde också ha varit värd en fet rubrik!

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

 1. Karl-Olof Lassen

  Ja alla dessa vargobservationer vi tvingas läsa om visar väl bara hur okunniga svenskar är om naturen norr om Småland? Varje dag ser unga blonda damer en varg som tuggar på deras bilar, vargar som dagligen lever runt bebyggelse men som de får jaga i 3 veckor för att avliva. Börjar den svenska elakheten även ge sig på vargarna och andra rovdjur. Vi är ju ganska duktiga på hustrumisshandel, pedofili, våld mot barn och djurplågeri. Tänk hur dumma svenskar är! Nu är vi inte bara dumma utan även riktigt elaka. Det finns två grupper med ett enda mål och det är att skapa en natur full av älgar och renar. Tyvärr har våra naturskyddande myndigheter avlivat flera vargar i Sverige på grund av hörsägen??? Vad håller vi på med?
  Nu visar det sig att den ”stora elaka” vargen var en hund så nu skall det bli kul att höra vad jägarna säger om elaka hundar?

 2. Karl-Olof Lassen

  Hej Pär
  Jag är medlem i en vargvärnarförening som heter Nordulv och finns på Nordulv.org.
  En medlem visade din blogg och vi tyckte din bild på vargen med röjsågen var en jättebra bild på hur man alltid skyller på varg. Skulle det vara ok med din tillåtelse att använda bilden på vår hemsida? Bilden har roat medlemmarna en lång stund. Vill du höra av dig till [email protected] så är jag tacksam. Ha en bra bloggdag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.