Femtekolonnare i TV4?

Jag undrar om inte paret Lennart Ekdal/Per Hermanrud nu skitit i det blå skåpet? De försöker använda regeringens kampanjorgan TV4s program Kalla Fakta för att misstänkliggöra Stefan Löfven för skumraskaffärer. Han ska enligt deras mening vara ansvarig korruption i samband med att den sydafrikanska regeringen bestämde sig för att handla flygplan av Saab. Vad de hittills grävt fram är att svenska Metall under Löfvens ordförandeskap varit solidariska med sina sydafrikanska kolleger och i den andan låtit uppföra en skola i Sydafrika för 10 miljioner kronor. Att den inhemska motsvarigheten till fackförbundet i förlängningen puffat för att landet borde importera den svenska kvalitetsprodukten Gripen skulle alltså vara ett resultat av denna "muta".
Uppgiften att med kalla fakta bevisa denna förbrytelse återstår nu för den grävande duon. Ibland får jag för mig att Ekdal är en femtekolonnare som inplanterats hos TV4 av sossarna i avsikt att genera kanalen. Men det är nog lika svårt att bevisa som att Löfven är en skurk.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.