Fotsida provhytter till folket!

Var på H&H i Hörnefors igår och provade jeans. Butiken var som vanligt mestadels befolkad av yngre och medelålders damer varav en del köade utanför provhytterna. Därför tvekade jag inför provandet eftersom skynket var för avslöjande, men det facila priset på jeansen fick mig att ta plats i en av hytterna. Precis när jag skulle avlägsna mina byxor kom jag att tänka på mina långkalsonger och hur de var instoppade i sockorna. I sista sekunden – innan byxorna nått knäna – tvingades jag därför ställa först ena och sedan den andra foten på den lilla pallen för att justera kalsonernas nedre linningar. Man vill ju inte avslöja sina mest privata skrymslen. Alternativet att helt enkelt avlägsna långfillingarna för att låtsas ha boxershorts faller av naturlig anledning bort när man ska prova sprillans nya jeans, särskilt när det ska göras stående på en liten pall…
Gomorron!

Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

  1. Roger Jacobsson

    Hej Pär,
    Du duger gott som du är gamle vän. Du tycks vara klädd som en hel karl – precis så där prestigelös som gossar i vår ålder bör vara. Snygga långfilsingar för övrigt!
    Mina varmaste hälsningar till dig och hustrun inför alla helger vid årets slut!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.