Reinfeldt vs. Shiitake-Maud

I dagarna uppdagas det varför statliga Vattenfall slängde ut 97 miljarder kronor (10.000 kronor/svensk) på inköpet av det nederländska gasbolaget Nuon. Bolagets verksamhet beskrivs i media som det miljövidrigaste projekt Sverige någonsin deltagit i. Så istället för att göra vad som kommit ur deras munnar – att Sverige ska ta ledningen när i utvecklandet av modern förnybar energi – har centerpartiet och Alliansen satsat nästan 100 miljarder på att vidmakthålla ett gammalt energislag. Så kan det gå när en makthög politiker med Västerbottens Hushållningssällskaps shiitakesatsning som främsta företagsmässiga merit kommer till den yttersta maktens taburetter.
Inom parentes förstäktes intrycket av att TV4 är Alliansens språkrör när Nyhetsmorgons programledare Steffo Törnquist avslutade sin intervju med TV4-reportern (apropå Löfvens förödande kritik av Alliansen i Nuon-frågan) med att säga "det hade vi också gjort om vi varit i opposition".
Gomorron!

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

  1. GEA

    Henne borde man ju ta fast nu, hon har nu länge nog varit på fri fot ”Sumpmarksladien” från Robertsfors. Hon har ställt till så mycket jävelskap inom svensk politik så det går väl aldrig få nån rätsida på det mer. Arbetslösheten och låglönejobben/slavarbetena är ju helt och hållet hennes förtjänst den själv så odugliga maran. Från poängen 1-5 får hon -5. Hur fan kinde man släppa in satan själv i riksdan?

  2. Pär Andersson

    Svar till GEA (2013-02-15 09:33)
    Det var med viss tvekan jag släppte fram kommentaren, ”aroon”. Ord som ”maran” och ”satan själv” tillhör inte ett acceptabelt tilltal till en människa vare sig i verkligheten eller på nätet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.