Drönare mot hackers?

"USA ökar kampen mot utländska hackare
Dataintrången hotar amerikanska intressen
USA:s regering ska öka ansträngningarna att bekämpa utländska hackare som försöker komma åt amerikanska affärshemligheter genom dataintrång."

Svt:s nyhet om att USA intensifierar sin kamp mot utländska hackare borde vara mycket oroande för personer som råkar bo i de presumtiva hackarnas närhet. Vi vet ju hur landet ifråga hanterar människor som hotar dess intressen – man använder naturligtvis drönare. Men å andra sidan, vad skulle kunna hända om dessa hackers tog sig in i de datorer som styr dessa mordmaskiner? Hmm, hur man än vänder sig har man ändan bak…

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.